Wednesday, April 10, 2013

Favoriete dierenwinkels

(www.hondenrassen.nl)
Hoi! Vandaag ga ik jullie mijn favoriete dierenwinkels zien. De dierenwinkels in mijn buurt maar ook webshops. Ik heb er vier uitgekozen die bij mij in de buurt zitten. waarvan jullie er twee waarschijnlijk wel al kennen. Ik ga het hebben over zooplus, dierenspeciaalzaak stevenshof, Hano en Pets place.



Zooplus is de webshop van de vier dierenwinkels. Dit is zeker één van mijn favorieten omdat ze voor veel dieren wat in het assortiment hebben. Ze hebben producten voor knaagdieren, honden, katten, vogels, paarden, vissen en reptielen. Voor alle dieren hebben ze meerdere merken en het is allemaal voor een goede prijs. prijs/kwaliteitsverhouding is naar mijn mening goed. Daarbij is de verzending ook erg snel! Binnen drie dagen heb je het binnen. Zooplus heeft verder ook regelmatig acties.


De Hano is zo ver ik weet alleen in Noordwijkerhout te vinden. Het is een grote winkel met een speciale afdeling voor paarden en aquaria. Verder hebben ze natuurlijk producten voor honden, katten, konijnen, knaagdieren, vogels(Ook kippenrennen) en waarschijnlijk ook wel voor reptielen. De Hano geeft me een gevoel dat het er professioneel aan toe gaat. Het is een eindje van mijn huis vandaan maar ik kom er zeker af en toe een kijkje nemen.


De pets place kent iedereen waarschijnlijk wel. Dit is één van de grootste dierenwinkels in Nederland. Ze hebben een youtubekanaal waar regelmatig informatie over verschillende diersoorten op komt te staan. Pets Place is in de meeste gevallen een netjes en goed verzorgde winkel. Ze hebben ook een webshop. Hier heb ik alleen geen ervaring mee aangezien ik altijd de winkel bezoek. Pets place denkt ook aan de dieren die niet bij ons in huis leven zoals de leuke vogeltjes die jaarlijks onze tuin bezoeken. Ze hebben leuke dingen voor honden, katten, paarden, knaagdieren, konijnen, vissen, vogels, buitendieren en reptielen. Zo heb je eigenlijk wel alle diersoorten genoemd. De klantvriendelijkheid ben ik zeer tevreden over.


En dan zijn we al bij de laatste dierenwinkel belandt. De dierenspecialist te Stevenshof. Ze hebben een winkel en een webshop. Ik ben zeer te spreken over de klantvriendelijkheid en hoe het wordt onderhouden. Het ziet er allemaal goed verzorgt uit. Eens in de maand komt hun eigen dierenarts daar waar je een gezondheidschak bij je huisdier kan doen. Hier ga ik vaak heen als ik even snel wat nodig heb. Bij deze winkel heb ik ook mijn twee konijntjes vandaan. Ze hebben een klein aquariumgedeelte. ze hebben veel voor honden en katten, een gangpad voor konijnen en knaagdieren en een gedeelte met de dieren. De dieren zien er altijd goed verzorgd uit en ik weet dat de konijnen die ik heb gehaald daar waren ingeënt voordat we ze meekregen.


Ik hoop dat jullie wat aan dit artikel hebben gehad. Als jullie meer vragen hebben over de winkels dan kan je dat altijd stellen in de comments of zelf een kijkje nemen op hun site. Als jullie nog wat willen zien op mijn blog dan hoor ik dat ook maar al te graag van jullie!

Wat is jou favoriete dierenwinkel?


1 comment: