Monday, August 5, 2013

Aandacht voor Dierelot


Je hebt ongetwijfeld de reclames gezien van dierenlot op Animal Planet of tlc. Het is een organisatie die ik bij deze even in het zonnetje wil zetten. Ze verrichten goed werk en dat mag gehoord worden ook! Ik volg hun twitter en ik zie dan ook genoeg berichten langs komen van tevreden mensen!


(kan schokkende beelden bevatten)dierenlot reclame

Dierenlot is een stichting dat geheel afhankelijk van bijdragen van mensen zoals jij. De stichting heeft er voor gezorgd dat er al behoorlijk wat ambulances rondrijden in Nederland die deugen. Het heeft een goede inrichting en de hulpmiddelen die nodig zijn om het dier in nood direct te helpen. Verder steunt dierenlot goede organisaties die dieren helpen. Ze geven dan bijvoorbeeld steun door operaties te betalen of nieuwe opvangcentra te bouwen. Goed werk dus!


(dieren4u.nl)
Jij kan dierenlot ook helpen op verschillende manieren.
-Erfenis
-eenmalige donatie
-collecte
-loten kopen
-maandelijkse donatie
Erfenis klinkt misschien wat gek, maar het kan. Je kan in je testament iets achterlaten voor dierenlot. Zo steun je de organisatie een beetje.
Je kan ook eenmalig een bedrag overschrijven aan DierenLot. of maandelijks een donatie doen van €1,85. Daarnaast kan je ook loten kopen. Kijk daarvoor voor meer informatie op https://www.dier.nu/help-mee/2/Loten-kopen.
Natuurlijk zal je ook collecte kunnen lopen voor DierenLot of zelf geld in te zamelen door bijvoorbeeld muffins te verkopen, zelfgemaakte spulletjes verkopen of statiegeld flessen verzamelen. 

Steun jij dierenlot al?

No comments:

Post a Comment