Sunday, December 22, 2013

I'ts christmas time



De sfeer zit er al helemaal in! Het is bijna kerst! Komende woensdag begint het feest en zelfs dinsdagavond is er bij velen al een kerstetentje. Vergeet je je huisdieren niet? Vandaag geen ras van de week maar een paar leuke tips hoe jij je huisdier ook kan verwennen tijdens de feestdagen!


De sneeuw ligt er dit jaar helaas niet. Maar je konijntje buiten laten rondhupsen is natuurlijk nooit slecht! Daar hoeft er geen sneeuw voor te liggen. Zet een stuk van de tuin af en laat hem lekker rondrennen door de tuin. Achteraf misschien een lekker zelfgemaakt koekje? Wil je weten hoe je deze maakt? Kijk dan eens hier: http://elyse4pets.blogspot.nl/2013/10/filmpje-diy-konijnensnack.html

Doen jullie aan kerstcadeautjes onder de boom? Misschien kan je voor jouw hond of kat ook wat leuks er onder leggen? een nieuwe tennisbal of misschien wel een nieuw speelgoedmuisje? Vorig jaar kreeg mijn kat een speelgoedballetje met catnip erin. Ze heeft hierdoor het pakje zelf open gescheurd en ze is er gelijk mee gaan spelen! Leuk voor je huisdier en leuk voor jou om te zien!

Ik gooi er toch nog maar een waarschuwing in. Want de gezondheid van je trouwe viervoeter is nog altijd even belangrijk. Kijk goed uit met je viervoeter bij de kerstboom. De naalden zijn giftig voor je huisdier. Een ziek dier of het overlijden van je maatje is natuurlijk niet leuk bij de feestdagen. 


(Welke.nl)
Maak last-minute nog een leuke kerstkaart met jouw diertje erop! Dit kan een hele spontane foto zijn van ergens in dit jaar, maar je kan ook een leuke foto laten maken door een familielid van jou met je huisdier. Doe een kerstmuts bij jezelf op, ga voor de kerstboom zitten en say cheesee! 


(etsy.com)
Geef jij je hamster, cavia, hond, kat of fret ook een lekker warm bedje met de kerstdagen? Een lekker warme deken in de mand van je hond of kat, een extra dikke laag stro voor je knager of misschien wel een lekker bedje die je in de dierenwinkel kan kopen. Denk bijvoorbeeld aan een hangmatje. De hangmatjes liggen lekker en zorgen voor klimmogelijkheden!



En nu hou ik op met jullie tijd innemen! Ga jullie snel voorbereiden op de feestdagen en heel veel plezier deze kerst!

No comments:

Post a Comment