Sunday, March 31, 2013

Nieuwe opening!

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/6870615/?claim=7cde4s5p9x2">Follow my blog with Bloglovin</a>
Hoera hoera! de nieuwe 'opening' van mijn blog! Heel veel zal er niet zijn veranderd, alleen het onderwerp een beetje. Als je benieuwd bent wat je kan verwachten komende tijd moet je deze blog volgen! Dat kan via google+ maar ook via bloglovin waar je mij handig en overzichtelijk kan volgen.

Lees gauw verder als je nog meer wilt weten!


Ik ben dus opnieuw begonnen met de blog met een dierenthema omdat dit meer mijn passie is dan beauty. De manier waarop ik schreef zal wel nog een beetje hetzelfde zijn. Er komen DIY's, reviews en ik probeer TAGS te verzinnen. Ook kan je dagen uit mijn leven verwachten en foto's tussendoor. Dit allemaal alleen wel met een dierenthema. Wat staat er nu bijvoorbeeld op mijn wachtlijst? Van rolfondant een leuk varkentje maken! Dit soort extraatjes kan je dan ook wel eens tussendoor verwachten.

Reviews die je te zien krijgt gaan over de producten die je kan kopen voor je dieren. Bijvoorbeeld voer, iets voor een leuke inrichting maar ook leuke riemen, halsbanden en frontriemen voor honden katten en paarden!

Ik hoop dat jullie het naar jullie zin gaan krijgen! Ik zal uiterste mijn best doen om jullie wat bij te brengen en tegelijk een leuke leespagina te geven!

Groetjes!

Sites waar je me op kan vinden:

http://www.hetpaardenspel.nl/profiel/?id=98095 (Online game)
http://www.bloglovin.com/xxelyse (Volg mijn blog!)
http://www.facebook.com/elyse.harren (Social media)
http://www.twitter.com/ElyseHarren (Social media)
http://forum.dehamster.nl/memberlist.php?mode=viewprofile&u=10226 (Hamsterforum)